The Other Woman- prvi trejler

Studio „Twentieth Century Fox“ objavio je prvi trejler za film The Other Woman (Osveta na ženski način) koji će se u bioskopima naći početkom aprila 2014. godine.

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na „ženski način“ ih dovodi u niz komičnih situacija. Da li postoji strašnija stvar od ženske osvete? Odgovor na to pitanje dobićete ovog proleća! theotherwoman
Nakon što je saznala za svog dečka (koga tumači Nikolaj Coster-Waldau) da je oženjen, glavni ženski lik (Cameron Diaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Leslie Mann),  uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kate Upton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž (Nicki Minaj) i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini (Taylor Kinney), koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lady Gage ,,You and I”.

Pogledajte trejler:

[youtube videoid=juxTC7hYGTE]

Izvor: MegaCom Film

Naslovna foto: Poster za film “The Other Woman” (2014)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *