Wolf of Wall Street novembra u bioskopima

The Wolf of Wall Street film Martin Scorsese-a u kom glavnu ulogu tumači Leonardo DiCaprio u bioskopima će se pojaviti 15. novembra tekuće godine taman u vreme kada se sezona zahuktava.

Paramount će biti zadužen za distribuciju filma, zasnovanog na bestseleru memoara bivšeg brokera Jordan Belfort-a. Red Granite finansira i producira film.

Wolf of Wall Street okupiće glumačku ekipu u sastavu: Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jean Dujardin, Rob Reiner, Kyle Chandler, Margot Robbie, Jon Bernthal, Cristin Milioti, P.J. Byrne i Ethan Suplee.

Terence Winter je uradio adaptaciju scenarija koji prati Belfort-ov napredak i pad na Wall Street-u, kao i njegov životni stil koji je podrazumevao mnogo zabava koje su uključivale zavisnost od droge i alkohola.

Riza Aziz i Joey McFarland iz Red Granite-a zajedno sa DiCapriom, Scorsese-om, Emmom Koskoff i Alexandrom Milchan produciraju film.

Izvor: THR

Naslovna foto: Martin Scorsese / Foto: Reuters

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] The Wolf of Wall Street film Martin Scorsese-a u kom glavnu ulogu tumači Leonardo DiCaprio u bioskopima će se pojaviti 15. novembra tekuće godine taman u vreme kada se sezona zahuktava.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *