Will Smith odbio glavnu ulogu u Django Unchained

Možda ste sa ovom činjenicom upoznati, možda i ne, ali Will Smith je bio prvobitni izbor Quentin Tarantino-a za ulogu Django-a u filmu Django Unchained. Međutim, kako je Smith tu ulogu odbio, ona je pripala, kao što je već poznato, Jamie Foxx-u. U nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly, Will Smith je najzad objasnio zašto je odbio ovu ulogu, koja bi zasigurno bila još jedna svetla tačka u njegovoj karijeri.

Uloga Django-a uopšte nije bila glavna u tom filmu, drugi likovi u filmu su bili glavni, a ja sam bio u fazonu da moram biti glavni”, rekao je Smith. Njemu se takođe nije svideo ni deo u scenariju kada Dr. King Schultz (Christoph Waltz) ubija glavnog negativca Calvin J. Candie-a (Leonardo DiCaprio). “Rekao sam Quentin-u da ja moram biti taj koji će ubiti glavnog zloću u filmu. Ovaj film je zaista brilijantan, ali jednostavno nije za mene”, dodaje Smith.

Will Smith-a ćemo uskoro imati prilike da gledamo u naučno fantastičnom filmu After Earth, u kojem će se uz njega takođe pojaviti i njegov sin Jaden Smith, koji je već glumio sa svojim ocem u filmovima The Pursuit of Happyness (2006) i Men in Black II (2002).

Izvor: totalfilm.com

Naslovna foto:  Will Smith / Foto: John Mcconnico / AP

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *