Turkeys – novi datum premijere

Kako The Wrap navodi, Relativity Media je odlučila da promeni datum premijere animiranog filma Turkeys, reditelja Jimmy Hayward-a, koja je prethodno bila najavljena za 14. novembar, naredne godine. Naime, umesto tog datuma, premijera će biti održana čak godinu dana ranije i to 1. novembra, tekuće godine. To zapravo nije jedina vest u vezi sa predstojećim animiranim filmom jer je potvrđeno i to da će se u filmu pored Owen Wilson-a i Woody Harrelson-a naći i glumica Amy Poehler.

 Turkey je priča o dve pobunjeničke ćurke, koje putem vremenske mašine putuju u prošlost, na prvi Dan zahvalnosti, s namerom da iskorene tradicionalni praznični obrok-ćurke.

Scenario za Turkey poveren je Craig Mazin-u, inače poznatom po filmskim hitovima kao što su Identity Thief (2012) i The Hangover Part II (2011), John J. Strauss-u, zaslužnom za filmove poput The Wild iz 2006. godine i There’s Something About Mary (1998) i David I. Stern-u. S obzirom na ekipu koja radi na ovom animiranom filmu, ne ostaje nam ništa drugo nego da očekujemo nešto što će definitivno biti vredno gledanja.

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za animirani film “Turkeys”

You may also like...

1 Response

  1. February 26, 2013

    […] Kako The Wrap navodi, Relativity Media je odlučila da promeni datum premijere animiranog filma Turkeys, reditelja Jimmy Hayward-a, koja je prethodno bila najavljena za 14. novembar, naredne godine.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *