Tom Hiddleston ponovo Loki ili ne?

Kao što je već svima poznato, britanskog glumca  Tom Hiddleston – a imali smo prilike da vidimo u ulozi Loki-ja u filmu Thor, iz 2011. godine, a takođe i u The Avengers iz 2012. Ko će zapravo činiti glumačku ekipu u nadolazećem  filmu The Avengers 2, reditelja Joss Whedon-a, tek treba da se odluči, a da li će Tom reprizirati ulogu Loki-ja još uvek se ne zna. Međutim, postoje glasine da će se Chris Hemsworth ponovo naći u ulozi Thor-a, a Scarlett Johansson u ulozi Natashe Romanoff (crna udovica) . Premijera filma The Avengers 2 očekuje se 2015. godine.

“Razgovarao sam sa Josh-om kada je bio na konferenciji za štampu povodom filma Much Ado About Nothing i tada mi je rekao da već uveliko piše scenario za The Avengers 2, ali nije ništa otkrio tako da stvarno nemam predstavu o čemu će se raditi”, rekao je Tom za BBC Newsbeat.

Tom smatra da je The Avengers veoma dobro prošao kod publike širom sveta i da je veoma važno dati Josh-u dovoljno vremena kako bi nastavak filma ponovio uspeh. “Marvel je Josh-u dao i prostora i vremena za rad na filmu i na taj način mu obezbedio sve potrebne uslove za stvaranje još jednog filmskog hita”, dodao je Tom.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Tom Hiddleston  kao Loki u sceni iz filma “The Avengers (2012)” / Walt Disney Studios Motion Pictures

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *