The Wolverine

The Wolverine je u ponedeljak obradovao svoje fanove, pustivši prvih šest sekundi filma. Novi nastavak James Mangold-ovog filma iz 2009 X-Men Origins: Wolverine prikazuje polugolog Hugh Jackman-a koji na kiši, okružen mračnim gradom, kleči na kolenima. Film prati Logan-a (Jackman) na njegovom putu u Japan da bi se suočio  sa svojim prvim neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti, a u bioskopima bi trebalo da se pojavi 26. jula. Vulverin, prvi put ranjiv, suočava se ne samo sa samurajskim smrtonosnim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti, on izlazi moćniji nego ikada pre.

Trejler od šest sekundi za The Wolverine takođe je prikazan, i svojim fanovima je pružio mali deo onoga što ih očekuje. Sledeći tizer od dvadeset sekundi biće pušten u utorak, a ceo trejler u sredu. Znači, sve ovo je zapravo samo uvod u ono što će biti pušteno.

Ako budete pažljivo gledali, primetićete pojavljivanje Famke Janssen-a, koji će izgleda ponoviti svoju ulogu Jean Grey-a.

Pogledajte tiser

Izvor: THR

Naslovna foto: Scena iz filma “The Wolverine” (2013)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *