The Twilight Saga osvojio sedam nagrada Zlatna malina!

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 na 11. dodeli Zlatnih malina koje proglašavaju najgore filmadžije i glumce, osvojio je sinoć u LA-u sedam nagrada Zlatna malina.

Zlatna Malina Foto: Wikipedia.com

Zlatna Malina
Foto: Wikipedia.com

Kristen Stewart proglašena je najgorom glumicom za dve svoje uloge, u Twilight-u i filmu  Snow White and the Huntsman. Taylor Lautner, njen kolega iz filma, proglašen je najgorim sporednim glumcem za ulogu Jacob Black-a. Ali, tu se priča za ovaj film, nažalost nije završila. Naime, reditelj Bill Condon proglašen je najgorim, a malopre spomenuti Lautner poneo je još jednu “laskavu” titulu time što je uz koleginicu Mackenzie Foy proglašen najgorim filmskim parom. Ovome se još dodaje najgora glumačka ekipa i najgori rimejk ili nastavak.

Adam Sandler, inače poznat po tome što dobija najviše Zlatnih malina, ni ove godine nije pošteđen. Njemu je pripala malina za najgoreg glumca u filmu That’s My Boy, a isti film dobio je i malinu za najgori scenario.

Jedini, takoreći, iskorak od ova dva filma, s obzirom na to da se pojavljuju u svakoj kategoriji, i da je u svakoj “pobedio” jedan ili drugi, desio se u kategoriji najgore sporedne glumice. Ovu “titulu” ponela je Rihanna za film Battleship.

Izvor: THR

Naslovna foto: Poster za film “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2” (2012)

You may also like...

1 Response

  1. February 24, 2013

    […] The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 na 11. dodeli Zlatnih malina koje proglašavaju najgore filmadžije i glumce, osvojio je sinoć u LA-u sedam nagrada Zlatna malina.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *