THE STARVING GAMES: prvi trejler i poster

Nadolazeća komedija pod naslovom The Starving Games je kao što već i pretpostavljate, parodija na prošlogodišnji filmski hit The Hunger Games.Međutim, ne parodija samo na pomenuti film, već i brojne druge poput The Expendables, The Avengers, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, Sherlock Holmes: A Game of Shadows i druge. U glavnim ulogama ovog filma, našli su se Maiara Walsh, Matt Cook, Lauren Bowles, Alexandria Deberry, Brant Daugherty, Cody Christian, Shawn Carter Peterson i Nick Gomez.

Glavna radnja filma The Starving Games odvija se oko grupe tinejdžera koji su od strane državne vlade, koja smatra da su se gojazna deca otrgla kontroli, primorani da u Las Vegasu jedu do smrti. Uloge reditelja i scenariste ove filmske parodije, podelio je duo Jason Friedberg i Aaron Seltzer, koji nam je od ranije poznat po sličnim ostvarenjima kao što suScary Movie serijal, Disaster Movie, Epic Movie, Meet the Spartans i drugi.

Datum premijere filma The Starving Games, na žalost još uvek nije poznat, a do daljnjeg pogledajte prvi trejler, kao i poster za ovaj film i procenite sami da li je vredan čekanja.

Foto: Poster za film “The Starving Games” (2013)

Foto: Poster za film “The Starving Games” (2013)

https://www.youtube.com/watch?v=ZEuHeMDgQaI

Izvorfilmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film “The Starving Games” (2013)

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *