The Internship – stigao prvi trejler!

Ljubitelji komedije će ovog leta zasigurno imati prilike da uživaju u filmu The Internship, koji će svoju premijeru imati 7. juna. Film je režiran od strane Shawn Levy-a, poznatom po svojim ranijim radovima kao što su Date night (2010), Night at the Museum (2006), Night at the Museum:Battle of the Smithsonian (2009) i Real Steel iz 2011. Za scenario su zaslužni Jared Stern i Vince Vaughn, koji se takođe našao i u glavnoj ulozi pored Owen Wilson-a. U filmu će se pored njih dvojice naći još i Rose Bryne, John Goodman i drugi.

Priča prati dva drugara, četrdesetogodišnjaka, koji pokušavaju da drže korak sa dobom digitalizacije. Naime, njih dvojica su prodavci, koje je pregazila digitalna era, ali koji još uvek nisu spremni da odustanu od poslovnog sveta. Želeći da idu u korak sa savremenim svetom, oni se zapošljavaju kao pripravnici u jednoj uspešnoj internet kompaniji, gde su njihovi nadređeni zapravo uspešni dvadesetogodišnjaci.

Izvor: totalfilm.com

Naslovna foto: Poster za film: “The Internship (2013)”

You may also like...

1 Response

  1. February 15, 2013

    […] Ljubitelji komedije će ovog leta zasigurno imati prilike da uživaju u filmu The Internship, koji će svoju premijeru imati 7. juna.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *