The Host-najnoviji trejler

Stigao je najnoviji trejler za nadolazeći sci- fi triler The Host, zasnovan na noveli Stephenie Mayer, čija se premijera očekuje 29. marta. Andrew Niccol se našao u ulozi reditelja i scenariste, a glumačku ekipu čine Saoirse Ronan, Max Irons, Diane Kruger i Jake Abel.

Priča prati mladu devojku Melanie Stryder, koju tumači Saoirse Ronan, koja prilikom napada  neprijateljske, vanzemaljske  sile  na čovečanstvo, rizikuje sve kako bi spasila  svoje najbliže. Ona je spremna da dokaže da je ljubav ta koja može da pobedi sve u novom i opasnom svetu.

Naime, vanzemaljska sila zvana “souls”, napala je planetu Zemlju i započela proces preuzimanja svesti ljudi. U telo mlade Melanie nastanjuje se vanzemaljac zvani Wanderer, ali ona nekako ipak uspeva da mu se ne potčini do kraja. Wanderer počinje da vidi Melanina sećanja, sećanja na svoje voljene osobe i pronalazi jaku povezanost sa njima. Zarobljena u umu Wanderer-a, ona stvara posebnu vezu sa njim koja rezultira odlukom vanzemaljca da joj pomogne da pronađu njene najbliže.

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film: “The Host (2013)”

You may also like...

1 Response

  1. February 15, 2013

    […] Stigao je najnoviji trejler za nadolazeći sci- fi triler The Host, zasnovan na noveli Stephenie Mayer, čija se premijera očekuje 29. marta.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *