The Conjuring – konačno prvi trejler

Konačno imamo priliku da zavirimo u prvi trejler horor filma The Conjuring, očekivanog  nastavka filma Insidious, reditelja James Wan-a. Ovaj horor o natprirodnim pojavama inspirisan je stvarnim događajima, a u glavnim ulogama naći će se Lili Taylor i Ron Livingston, tumačeći likove bračnog para Perrons, koji se useljava na ukletu farmu na Rod Ajlendu, 70-ih godina. U filmu će se naći iVera Farmiga i Patrick Wilson, glumeći bračne partnere Lorraine i Ed Warren-a, istraživače paranormalnih pojava.

Za scenario su zaslužniChad Hayes i Carey W. Hayes, a premijera se očekuje 19. jula, tekuće godine.

The Conjuring je zapravo zastrašujuća priča o tome kako su svetski poznati istražitelji paranormalnih pojava, Ed i Lorraine, pozvani da pomognu porodici koja je terorisana od strane mračnog i stranog prisustva. Primorani da se bore protiv snažnog, demonskog entiteta Warrens-i se suočavaju sa najstrašnijim slučajem u svojoj karijeri istraživanja paranormalnog.

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film”The Conjuring(2013)” / Warner Bros.

You may also like...

1 Response

  1. February 28, 2013

    […] Konačno imamo priliku da zavirimo u prvi trejler horor filma The Conjuring, očekivanog nastavka filma Insidious, reditelja James Wan-a.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *