TARZAN – novi nemački trejler

Tarzan ili kako ga često zovu Tarzan 3D je najnoviji 3D animirani avanturistički film o tzv. “gospodaru džungle”, zasnovan na priči njegovog tvorca Edgar Rice Burroughsa. Ovaj crtać režiran je od strane nemačkog producentaReinhard Klooss-a, koji je takođe scenirasta i producent filma. Glasove glavnim junacima, tj. Tarzanu i Jane, pozajmili su Kellan Lutz  i Spencer Locke, a glasove ostalim likovima pozajmili su Jaime Ray Newman, Robert Capron, Mark Deklin, Trevor St. John, Brian Huskey i Edd Osmond.

U periodu od 1918-e, do današnjeg dana, Tarzan  broji čak 89 ekranizacija, tako da se o ovom fiktivnom junaku zna gotovo sve i vrlo je teško smisliti nešto inovativno na ovu temu, ali se nadamo da će ljubitelji ovog lika i ovoga puta naći nešto zanimljivo u ovom nadolazećem animiranom filmu. U najnovijem crtaću o Tarzan-u, Tarzan i Jane će se suočiti sa armijom plaćenika, poslatih od strane čoveka koji je preuzeo kompaniju Tarzan-ovih roditelja, nakon njihove smrti.

Premijera animiranog filma Tarzan, planira se 10. oktobra, tekuće godine, u Nemačkoj. Pogledajte novi trejler za ovaj film, ovoga puta u verziji namenjenoj za nemačko tržište. Nadamo se da će vam se svideti.

Izvorfilmofilia.com

Naslovna foto: Poster za animirani film “Tarzan” (2013) / Constantin Film

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *