Stitches – pogledajte najnoviji trejler!

Britanska Horor komedija Stitches, je priča o klovnu koji se vraća iz mrtvih u dosta jezivijoj verziji, kako bi se osvetio kući u kojoj je uzgubio život tokom jednog od svojih rođendanskih nastupa. U ulozi klovna našao se  britanski komičar Ross Noble, a u filmu se pojavljuju iTommy Knight i Gemma-Leah Devereux. Priča je napisana od strane David O’ Brien-a i Conor McMahon-a, koji je istovremeno i reditelj ovog filma.

Jaded Richard Grindle tj. Stitches (Ross Noble) je prilično nezanimljiv klovn koji se bavi zabavljanjem dece na rođendanima. Jednog dana kasni na rođendan, koji se po njegovom dolasku pretvara u pravu katastrofu. Stitches tokom svoje neuspele šale, gubi svoj život padajući na kuhinjski nož. Godinama kasnije, ista deca , sada već odrasla, ponovo prave rođendansku žurku, a Stitches se vraća iz mrtvih kao nepozvani gost na žurci, u potrazi za osvetom.

Priloženi trejler za film Stitches je zapravo oficijelni amrički trejler, a premijera filma je zakazana 1. aprila, tekuće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=m7Q6JqZaiV0

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film ”Stitches(2012)”

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *