Rio 2 – novi članovi ekipe

Reditelj Carlos Saldanha uveliko radi na novom projektu pod naslovom Rio 2, zapravo nastavku animiranog filma Rio iz 2011. godine. Međutim, moraćemo malo da pričekamo pošto je premijera najavljena za 14. april, naredne godine. Svoje glasove ponovo će pozajmiti Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, Tracy Morgan i George Lopez, ali će se ekipi takođe pridružiti i zvezda Brodveja Kristin Chenoweth i pevač Bruno Mars. Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Bebel Gilberto, Jake T. Austin i Jamie Foxx bi takođe trebali da se ponovo nađu u svojim ulogama.

U filmu Rio 2, priča prati Blu-a (Jesse Eisenberg), neurotičnog plavog papagaja,  Jewel (Anne Hathaway), njegovu srodnu dušu i njihovo troje dece. Do konflikta dolazi kada Jewel izrazi želju da svoju decu odgaja u Amazonu, a ne u njihovom svakidašnjem okruženju.

Podsetimo se prvog dela animiranog filma Rio, iz 2011. godine:

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film “Rio (2011)”

You may also like...

1 Response

  1. February 24, 2013

    […] Reditelj Carlos Saldanha uveliko radi na novom projektu pod naslovom Rio 2, zapravo nastavku animiranog filma Rio iz 2011. godine. Međutim, moraćemo malo da pričekamo pošto je premijera najavljena za 14.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *