Prometheus 2 uveliko u razvoju, potvrđuje Noomi Rapace

Noomi Rapace, glavna glumica filma Prometheus, izjavila je za The Playlist da se na scenariju za nastavak ovog filma uveliko radi, a snimanje filma bio ubrzo moglo da počne. Prometheus je bio jedan od najuspešnijih filmova prošle godine, a mnoga pitanja u ovom filmu su ostala bez odgovora, te je samim time ostavljeno izobilje prostora za snimanje nastavka. Kao što se sećamo, film se završava scenom u kojoj Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) napušta vanzemaljsku planetu, u potrazi za ostalim tzv. inžinjerima.

Repeace je takođe imala razgovor sa rediteljem Ridley Scott-om, vezano za repriziranje svoje uloge Elizabeth Shaw. “Srela sam se sa Ridley-em, pre par nedelja u Londonu. Zaista bih volela da radim ponovo sa njim i volela bih da nađemo pravu priču za nastavak”, rekla je  Repeace za The Playlist. Kada je upitana ko je unajmljen kao novi pisac za nastavak filma, Noomi je odgovorila:”Moraćete da pitate nekog iz studija”.

Informacija je za sada još uvek malo, ali s obzirom da se za Prometheus 2 očekuje da bude veliki hit, budite sigurni da ćemo vas obaveštavati o daljem razvoju ovog filma.

Izvor: totalfilm.com

Naslovna foto: Noomi Rapace u sceni iz filma”Prometheus (2012)”

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] Noomi Rapace, glavna glumica filma Prometheus, izjavila je za The Playlist da se na scenariju za nastavak ovog filma uveliko radi, a snimanje filma bio ubrzo moglo da počne.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *