Porodični vikend 2. i 3. marta u bioskopima „Cineplexx“

Premijera filma Oz  veliki i moćni 3D, 2. marta u beogradskom bioskopu, bogat filmski i zabavni program i Mali Politikin zabavnik mališanima na poklon.

oz-the-great-and-powerful-banner-poster

Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu , održaće se  2. i 3. marta.

Pored aktuelnih filmskih naslova, namenjenih porodicama, posetioci „Cineplexx-a“ u Beogradu će 2. marta u 17 časova moći premijerno da pogledaju film „Oz veliki i moćni“ u spektakularnom 3D-u. Ova Diznijeva avantura u režiji Sema Raimija govori o poreklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza, koga je stvorio L. Frenk Baum. Pre premijere, mališani će u holu bioskopa moći da se zabave uz razne igre (lavirinte, maske, igre memorije), inspirisane filmom o Ozu, i da učestvuju u kreativnim radionicama „Pero Art centra“.

Tokom Porodičnog vikenda, od 12 do 17 časova, u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ mali posetioci će, pored učešća u kreativnim radionicama, moći da se malizabavnikpbdruže sa maskotama i mađioničarima. Mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečju cenu ulaznice. Porodični meni će biti po specijalnoj ceni.

 Sve informacije o Porodičnom vikendu mogu se naći na veb adresi www.cineplexx.rs.

Izvor: Cineplexx

Naslovna foto: Poster za porodični vikend u bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad”

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] Premijera filma Oz veliki i moćni 3D, 2. marta u beogradskom bioskopu, bogat filmski i zabavni program i Mali Politikin zabavnik mališanima na poklon.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *