Nastavak filma o Tintinu!?

Svojom posetom Indiji, reditelj Steven Spielberg otkrio je dve novosti, od kojih će jedna sigurno obradovati poštovaoce priče o Tintin-u. Naime, nakon duže vremena otkako se Tintin pojavio u bioskopima, Spielberg je najavio mogućnost snimanja nastavka.

Peter Jackson će režirati sledeću priču o Tintin-u, a ja ću biti producent”, najavio je Spielberg i dodao “imamo scenario i verovatno ćemo krajem ove godine započeti snimanje. Nemojte me držati za reč, ali se nadamo da će film svoju premijeru imati u vreme božićnih praznika 2015. Znamo po kojoj knjizi ćemo snimati, iako to sada ne možemo da vam otkrijemo, ali kombinovaćemo zapravo dve knjige.”

Dobro je znati da Tintin nije pao u zaborav, a Spielberg je takođe otkrio svoje planove koji su u vezi sa filmom koji će se snimati upravo u Indiji, a on će biti producent.

“Završili smo scenario za film koji DreamWorks u saradnji sa Reliance Entertainment-om planira da snimi”, rekao je Steven. “Deo filma snimiće se na granici Indije i Pakistana, u Kašmiru, ali još nismo odredili ko će glumiti niti ko će ga režirati”, otkrio je on.

Dok Tintin ponovo ne stigne u naše bioskope, podsetimo se njegovih avantura

[youtube videoid=Jnl6WlEjQWQ]

Izvor: Total Film

Naslovna foto: Scena iz filma “The Adventures of Tintin” (2011)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *