Merry Men – najnoviji film o Robin Hood-u

Od poslednje ekranizacije legende o pravednom kralju lopova, Robin Hood-u, u režiji Ridley Scott-a, pod jednostavnim naslovom Robin Hood, prošlo je tri godine. Možda se čini prerano, ali DreamWorks studioSteven Spielberg-a, odlučio je da napravi novu adaptaciju ove priče. Novi film će se zapravo više baviti Robin-ovom družinom, poznatom pod nazivom Merry Men, kao što i sam naslov kaže. Dakle, umesto klasičnog fokusiranja samog Robin Hood-a, akcenat prelazi na njegove pomoćnike, Malog John-a, Oca Tuck-a, Will Scarlet i Robin-ove ljubavi Maid Marian. Ko će se naći u ovim ulogama, za sada je još nepoznato.

Režijom filma Marry Men, će se pozabaviti Scott Waugh, koji trenutno radi na filmuNeed for Speed, što znači da snimanje Marry Men neće početi do sledeće godine. Kjučna figura u produkciji filma biće Neal Moritz, a čisto da naslutimo šta nas očekuje spomenućemo da je Moritz  producirao seriju Prison Break, serijal filmova Fast and Furious, rimejk filma Total Recal, kao i filmove I Am legend, Battle Los Angeles i mnoge druge.

Detaljnije informacijo o ovom projektu su još daleko, ali u slučaju da ih bude, mi smo tu da vas blagovremeno o tome obavestimo, a u međuvremenu podsetite se i poslednjeg filma o kralju lopova:

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Scena iz filma “Robin Hood (2010)” / Universal Pictures

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] Od poslednje ekranizacije legende o pravednom kralju lopova, Robin Hood-u, u režiji Ridley Scott-a, pod jednostavnim naslovom Robin Hood, prošlo je tri godine.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *