Megan Fox u filmu o najpoznatijim kornjačama!

Producent Michael Bay je na svom blogu objavio vest da će se u filmu o najpoznatijim kornjačama naći Megan Fox. Iako je pre dve godine na snimanju filma Transformers: Dark of the Moon između njih dvoje došlo do ozbiljne svađe koja je dovela do izbacivanja Megan sa seta, nakon čega je Fox uporedila Bay-a sa Hitlerom, strasti su se izgleda slegle. “Vraćamo Megan u porodicu”, napisao je na blogu Bay.

Fox će igrati April O’Neil, novinarku i prijateljicu nindža kornjača. Time što je Megan određena za glavnu žensku ulogu, napravljen je korak dalje u produkciji Ninja Turtles. Naime, Paramount i Bay su prošle godine odložili početak produkcije jer su smatrali da scenario nije spreman. Sada im preostaje da nađu glumca za mušku glavnu ulogu.

Jonathan Liebsman će biti zadužen za režiju filma o omiljenim antropomorfnim kornjačama, a na nama ostaje da pratimo vesti iz Holivuda i saznamo kada ćemo moći da gledamo film.

Izvor: The Wrap

Naslovna foto: Megan Fox / Reuters / Foto: Mario Anzuoni

You may also like...

1 Response

  1. February 22, 2013

    […] Producent Michael Bay je na svom blogu objavio vest da će se u filmu o najpoznatijim kornjačama naći Megan Fox.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *