Levitt i Tatum u rimejku mjuzikla Guys and Dolls ?

Kako Deadline prenosi, filmski studio 20th Century Fox želi da se u novom filmskom projektu, rimejku kultnug mjuzikla Guys and Dolls nađu Joseph Gordon-Levitt i Channing Tatum. Oni bi,  naime, trebalo da se nađu u glavnim ulogama tumačeći Nathan Detroit-a i Sky Masterson-a, uloge u kojima su se davne 1955. godine našli čuveni  Frank Sinatra i Marlon Brando. Mnoge zvezde uključujući Russell Crowe-a, Vin Diesel-a i Hugh Jackman-a nadale su se da će se naći u ovim rolama, a da li će to zaista biti Levitt i Tatum, ostaje nam da vidimo. Još uvek nije poznato ko bi mogao da bude zadužen za režiju i scenario.

Jo Loesser, udovica Frank Loesser-a, čuvenog tekstopisca koji je bio zadužen za muziku u filmu Guys and Dolls, do nedavno je odbijala  da potpiše prava za čuveni mjuzikl.

Radnja filma Guys and Dolls smeštena je 40-ih godina i centrirana je oko grupe njujorških sitnih kriminalaca i profesionalnih kockara. Nathan Detroit-a i Sky Masterson, prijatelji, a ujedno i kockari klade se ko će osvojiti naklonost jedne dame.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Joseph Gordon-Levitt i Channing Tatum / Foto: Getty Images

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *