Julia Roberts u kupki od šampanjca

Holivudska glumica Julia Roberts i njen suprug Daniel Moder imaju troje dece, osmogodišnje blizance Hazel i Phinnaeus i petogodišnjeg sina Henry-a. Julia je poznata po tome što posle napornog dana voli da se opusti u kadi punoj mehurića, koju ona voli da zove “šampanjska kupka”, te su blizanci nedavno odlučili da svoju majku iznenade opuštajućom kupkom, za koju nisu mogli da nađu prave sastojke. “Pametna deca, jednostavno su improvizovala, napunila su kadu vodom, stavili malo bebi ulja i zamolili svoju dadilju da uspe i bocu šampanjca”, rekao je izvor za National Enquirer.

Blizanci su jedva dočekali da pokažu svojoj mami iznenađenje i odmah je odveli da joj ga pokažu. Julia je naravno odmah primetila da je njena kupka drugačija, da ima drugačiji miris nego inače i shvatila šta je glavni sastojak tek kada je ugledala praznu bocu skupog Dom Pérignon-a, koji inače košta 100 dolara po boci. “Julia nije dugo bila ljuta na decu i objasnila im je da za nju pravo iznenađenje predstavlja kada oni počiste svoju sobu, urade domaći ili nacrtaju nešto lepo”, dodao je izvor uz smeh.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Julia Roberts / Foto: Lucas Jackson / Reuters

You may also like...

1 Response

  1. February 10, 2013

    […] Holivudska glumica Julia Roberts i njen suprug Daniel Moder imaju troje dece, osmogodišnje blizance Hazel i Phinnaeus i petogodišnjeg sina Henry-a.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *