Jessica Chastain o dodeli Oskara

Tridesetpetogodišnja glumica Jessica Chastain je na svojoj Facebook stranici otkrila svoje utiske o nedavnoj ceremoniji dodele Oskara. Naime, Jessica je bila nominovana u kategoriji glavna ženska uloga, zahvaljujući svojoj ulozi u  filmu Zero Dark Thirty. Međutim, iako je Oskar pripao njenoj koleginici Jennifer Lawrence, Jessica priznaje da su ona i njena baka Marilyn, koja joj je najveća podrška u životu, zaista uživale te večeri. “Bio je jedan zaista izuzetan momenat…dok je  Barbra Straisand pevala pesmu Memories, pogledala sam svoju baku i videla suze u njenim očima. Bilo je divno biti tamo sa njom, gledajući kako njena omiljena pevačica izvodi njenu omiljenu pesmu”, napisala je Jessica na svojoj Facebook strani.

Chastain je takođe priznala da se zbog nedavne ceremonije oseća veoma umorno, i psihički i fizički. “ Protekla nedelja bila je veoma intenzivna zbog mnogo razloga, ali konačno sam uspela da se malo povratim. Sada sam srećna, odmorna i veoma zahvalna. Hvala svima na neizmernoj podršci i ljubavi”, dodala je Chastain.

Izvor: ilm-news.co.uk

Naslovna foto: Jessica Chastain / Foto: Jason Merritt / Getty Images

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] Tridesetpetogodišnja glumica Jessica Chastain je na svojoj Facebook stranici otkrila svoje utiske o nedavnoj ceremoniji dodele Oskara.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *