Jack the Giant Slayer – najnoviji trejler

Stigao je najnoviji trejler za avanturističko bajkoviti film Jack the Giant Slayer, koji će svoju premijeru imati 22. marta, tekuće godine. U ulozi reditelja našao se Bryan Singer, dok su za scenario zaslužni Darren Lemke, poznat po Shrek Forever After (2010), Christopher McQuarrie i Dan Studney. Glumačku ekipu čine Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy i drugi.

Film Jack the Giant Slayer je zapravo priča o drevnom ratu koji biva rasplamsan kada jedan mladić nehotice otvori kapiju između našeg i sveta strašne rase giganata. Prvi put na planeti Zemlji, nastojeći da povrate zemlju koju su nekada davno izgubili, giganti primoravaju mladog Jack-a (Nicholas Hoult) da se upusti u bitku svog života kako bi ih zaustavio. Boreći se za kraljevstvo i svoj narod, kao i ljubav hrabre princeze, Jack se suočava licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima, za koje je mislio da postoje samo u legendama i na taj način dobija šansu da i sam postane legenda.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Poster za film “Jack the Giant Slayer (2013)”

You may also like...

1 Response

  1. February 24, 2013

    […] Stigao je najnoviji trejler za avanturističko bajkoviti film Jack the Giant Slayer, koji će svoju premijeru imati 22. marta, tekuće godine.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *