I’m So Excited – prvi trejler

Sudeći po trejleru, ovog leta imaćemo prilike da uživamo u novom filmu španskog reditelja Pedro Almodovara, pod naslovom I’m So Excited.  Naime, nadolazeća komedija imaće svoju premijeru 28. juna, ove godine. U filmu će se pored velikih glumačkih imena kao što su Penelope Cruz i Antonio Banderas, naći i Paz Vega, Blanca Suarez, Cecilia Roth i Javier Camara.

Film I’m So Excited biće zapravo priča o jednoj veoma mešovitoj i interesantnoj grupi putnika u avionu, koji se nađu u životnoj opasnosti tokom leta za Meksiko Siti. Zapravo, tehnička greška ugrozila je život ljudi, a piloti zajedno sa svojim kolegama u kontrolnom centru pokušavaju da reše problem. Čekajući da se problem reši, članovi posade zaboravljaju na svoje lične probleme i pokušavaju da putnicima omoguće što prijatniji let.

https://www.youtube.com/watch?v=uGJ2x3JckI0

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Poster za film “I’m So Excited (2013)”

You may also like...

1 Response

  1. February 28, 2013

    […] Sudeći po trejleru, ovog leta imaćemo prilike da uživamo u novom filmu španskog reditelja Pedro Almodovar-a, pod naslovom I’m So Excited. Naime, nadolazeća komedija imaće svoju premijeru 28. juna, ove godine.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *