HANNIBAL – stiže nam i druga sezona!

Za sve one koji su se zagrejali za prvu sezonu serije Hannibal, nema bojazni, stiže nam i druga sezona. Poslednjih nedelju dana, sudbina ove serije nije bila potpuno izvesna, ali zahvaljujući odličnom rejtingu koji je serija postigla, NBC najavljuje da će biti I druge sezone. Oni koji seriju prate verovatno se pitaju šta još ima da se kaže o Hannibal-u, a ljudi iz televizijske mreže NBC kažu da nas tek očekuju sjajne priče o jednom od najpopularnijih fiktivnih negativaca, Hannibal Lecter-u.

Foto: Sena iz serije "Hannibal" (2013)

Foto: Sena iz serije “Hannibal” (2013)

Serija Hannibal režirana je od strane Bryan Fuller-a, a zasnovana je na noveli Thomas Harris-a, “Red Dragon”. Jedan od najzaslužnijih za rejting serije je danski glumac Mads Mikkelsen, koji nam je pružio jednu potpuno novu interpretaciju Hannibal Lecter-a. Mnogi su bili skeptični da li će Mikkelsen nakon Anthony Hopkins-a biti dovoljan za ulogu Hannibal-a, međutim po mnogima Hopkins iz ugla nove serije deluje čak i smešno. Takođe, u ovoj seriji ne smemo zanemariti ni doprinos Hugh Dancy-a u ulozi agenta Will Graham-a, kao i Laurence Fishburne-a u ulozi Graham-ovog šefa Jack Crawford-a. Ovo je do sada šesta ekranizacija Harris-ovih novela o doktoru Lecteru, a Mikkelsen je četvrti glumac koji se našao u ulozi istog.

Druga sezona ove serije takođe će imati 13 epizoda i za sada se još na zna tačan termin njenog emitovanja, ali je sigurno da se neće pojaviti pre zime.

Izvorfilmofilia.com

Naslovna foto: Poster za seriju “Hannibal” (2013)

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *