Denzel Washington: “Ne družim se s kolegama!”

Denzel Washington je u razgovoru sa novinarem The Guardian-a rekao da ne provodi mnogo vremena sa holivudskim zvezdama.

“Iako sam u filmskoj industriji, nemam mnogo prijatelja-glumaca. Moji prijatelji su stari, oni sa kojima se oduvek družim”, izjavio je pedesetosmogodišnji glumac i dodao: “Jedan je bivši muzičar, drugi vlasnik restorana, a treći bivši igrač bejzbola.”

Kada ga je novinar pitao zašto se ne druži s kolegama, Washington je smejući se odgovorio: “Zato što ja ne tražim nove prijatelje, možda nisam tip koji se uvlači i ne ide na zabave da bi dobio posao. I kada imate decu, družite se sa ljudima koji su takođe roditelji.”

Iako je ovaj tamnoputi glumac, dobitnik Oskara, rekao da se ne druži mnogo sa kolegama, ipak je na listu svojih prijatelja stavio neka od holivudskih imena, poput Tom Hanks-a, Mel Gibson-a i Julia-e Roberts.

Na kraju je rekao: ” Ja sam glumac koji radi. Šta znači, zapravo biti zvezda i poznat? Paris Hilton je klasičan primer celebrity ličnosti, ja to nisam!”

Izvor: Us Weekly

Naslovna foto: Denzel Washington / Reuters / Foto: Andrew Kelly

You may also like...

1 Response

  1. February 21, 2013

    […] Denzel Washington je u razgovoru sa novinarem The Guardian-a rekao da ne provodi mnogo vremena sa holivudskim zvezdama. “Iako sam u filmskoj industriji, nemam mnogo prijatelja-glumaca.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *