David Lynch u filmu svoje kćerke!

David Lynch je pristao da se pojavi u filmu svoje kćerke. Naime, Jennifer Lynch režira novi film A Fall From Grace u kom glavnu ulogu tumači Tim Roth, našoj publici najpoznatiji po ulozi u filmu Pulp Fiction.

Tim Roth će tumačiti lik detektiva koji radi na slučaju serijskog ubice u St. Louis-u, a David Lynch će u filmu glumiti njegovog oca. Pored njih dvojice, deo glumačke ekipe činiće još Paz Vega i Willow Shields, a početak snimanja očekuje se ovog leta.

Jennifer Lynch je zajedno sa Eric Wilkinson-om napisala scenario, koji je, s druge strane zajedno sa svojim partnerom iz Apothecary Films-a, David Michaels-om zadužen za produkciju.

“Nisam napisala ulogu za svog oca”, rekla je Jennifer, “ali sam mislila na njega jer on predstavlja toliko moćne, a istovremeno krhke elemente u mom životu i zbog sličnosti sa likom iz filma, njegovo pojavljivanje predstavlja savršenstvo.”

Suočavajući se sa činjenicom da će njegova ćerka prvi put sesti u rediteljsku stolicu, David Lynch je obećao: “Neću se mešati u njen rad.”

Izvor: The Hollywood Reporter

Naslovna foto: David Lynch / Foto: Reuters

You may also like...

1 Response

  1. March 2, 2013

    […] David Lynch je pristao da se pojavi u filmu svoje kćerke. Naime, Jennifer Lynch režira novi film A Fall From Grace u kom glavnu ulogu tumači Tim Roth, našoj publici najpoznatiji po ulozi u filmu Pulp Fiction.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *