DALLAS BUYERS CLUB – prvi trejler

Nadolazeća drama pod naslovom Dallas Buyers Club, sa Matthew McConaughey-em u glavnj ulozi, konačno ima i svoj prvi trejler. Reditelj ovog filmskog ostvarenja jeJean-Marc Vallee, a pored McConaughey-a u filmu ćemu imati prilike da vidimo iJared Leto-a i to u vrlo zanimljivoj ulozi transseksualca, dok ostak glumačke ekipe čine ništa manje zanimljiviji Jennifer Garner i Steve Zahn, kao i Dallas Roberts, Griffin Dunne, Denis O’Hare i Bradford Cox.

Dallas Buyers Club će biti zapravo drama, sa po kojim elementom komedije, fokusirana na postojeću ličnost, električara iz Teksasa, Ron Woodroof-a (McConaughey).Film prati Woodroof-ovu borbu sa medicinskim establišmentom i farmaceutskim kompanijama, nakon što biva diajgnostifikovan kao HIV pozitivan. On u svojoj borbi traga za alternativnim, netoksičnim tretmanima koji će omogućiti svim HIV pozitivnim  osobama snabdevanje iz njegovih zaliha.

Nakon što je prethodno zakazana za 6. decembar, premijera filma Dallas Buyers Club, pomerena je na bliži termin 1. novembar, tekuće godine.

Izvor: filmofilia.com

Naslovna foto: Scena iz filma “Dallas Buyers Club” (2013)

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *