Cloudy with a Chance of Meatballs 2 – najnoviji trejler

Ove jeseni nam stiže animirani film Cloudy with a Chance of Meatballs 2, nastavak Cloudy with a Chance of Meatballs iz 2009. godine, reditelja Cody Cameron-a i Kris Pearn-a. Svoje glasove pozajmljivaće Anna Faris, Andy Samberg, Neil Patrick Harris, Terry Crews, Bill Hader, Will Frote,  i drugi.

Priča prati genijalnog pronalazača Flint Lockwood-a (Bill Hader) koga je njegov idol Chester V (Will Frote) konačno pozvao da se pridruži The Live Corp Company, gde najbolji i najpametniji pronalazači sveta rade na stvaranju tehnologije za poboljšanje čovečanstva. Flint-u se konačno ispunjava san da bude priznat kao veliki pronalazač, ali sve se menja kada sazna da  njegova najozloglašenija mašina, koja pretvara vodu u hranu, još uvek radi i stvara hranu-životinjske hibride. Uvideći da je sudbina čovečanstva ugrožena, Chester šalje  Flint-a na opasnu misiju tokom koje se suočava i bori sa gladnim takodilima, šrimpanzama i drugim životinjskim hibridima, kako bi spasili svet.

Premijera se očekuje 27. septembra, tekuće godine, a do tada zavirite u čarobni svet animiranog filma Cloudy with a Chance of Meatballs 2, putem najnovijeg trejlera.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Poster za film “Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *