Christopher Nolan režira narednog Bond-a?

Reditelj , scenarista i producent Christopher Nolan, poznat je po unošenju realističnosti u likove superheroja. Prvo je to bio Batman, uskoro nas očekuje i nova verzija Supermen-a u koju je Nolan umešao svoje prste, a odnedavno kruži priča da postoji mogućnost da Nolan unese malo svog šmeka i James Bond franšizu.

Naime, Christopher Nolan je veliki fan James Bond-a i već je izjavljivao kako je vrlo zainteresovan da jednoga dana radi na filmu o jednom od najpoznatijih tajnih agenata. Sa druge strane, producenti MGM-a Barbara Broccoli i Michael G .Wilson, već imaju zadatak da nađu nekoga ko će sesti za rediteljsku stolicu dvadeset  i četvrtog po redu filma o Bond-u, koji mora da krene sa snimanjem u naredne tri godine.

Verovatno se sada već pitate otkud ideja da Nolan režira novog Bonda? Kako Daily Mail prenosi, Nolan je na ovu temu već imao neformalan razgovor sa producentima novog filma o Bond-u. Međutim, ishod njihovog razgovora ostaje nepoznat. Nolan trenutno radi na filmu Interstellar, čija premijera je zakazana za 7. novembar, sledeće godine, te je mala verovatnoća da će preuzeti novi Bond film na sebe, s obzirom na prezauzetost,  ali ostaje mogućnost da to bude James Bond 25. Jedno je za sada sigurno, Daniel Craig se ponovo vraća u ulozi agenta 007, a ostatak informacija ćemo već saznati.

Izvorfilmofilia.com

Naslovna foto: Christopher Nolan / Foto: Getty Images

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *