Christina Applegate i Martyn LeNoble se venčali

Holivudska glumica Christina Applegate i njena jača polovina, muzičar, Martyn LeNoble su posle četiri godine zabavljanja rešili da stanu pred oltar. Naime, par je razmenio svoje zavete u subotu uveče,  na skromnoj i intimnoj ceremoniji. “To je bila jedna privatna ceremonija koja je održana u njihovom domu u Las Vegasu, u krugu najbliže familije”, rekao je izvor za magazin People.

Mada ima malo  detalja oko venčanja, zna se da je Christina za tu priliku odabrala venčanicu Marie Lucia Hohan, a burme u cenjenoj zlatari  Neil Lane.

Christini je 2008. godina bila veoma teška, nakon otkrića da ima rak dojke, ali Martyn je bio taj koji joj je pomogao da se suoči sa bolešću. “Martyn mi je bio velika podrška i uvek je predstavljao neverovatan deo mog života. Ne znam da li bih uspela sve to da prebrodim da nije bilo njega. Stigao je u moj život baš u vreme kada je bilo mnogo gubitaka na svim planovima u  mom životu, tako da je bio zaista neverovatna pomoć”, rekla je Christina.

I Christini i Martyn-u ovo je drugi brak po redu, a zajedno imaju i dvogodišnju devojčicu Sadie Grace.

Izvor: film-news.co.uk

Naslovna foto: Christina Applegate i  Martyn LeNoble / Foto: Chris Pizzello / AP

You may also like...

1 Response

  1. February 25, 2013

    […] Holivudska glumica Christina Applegate i njena jača polovina, muzičar, Martyn LeNoble su posle četiri godine zabavljanja rešili da stanu pred oltar. Naime, par je razmenio svoje zavete u subotu uveče, na skromnoj i intimnoj ceremoniji.  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *