Chloë Grace Moretz nije imala lako detinjstvo

Šesnaestogodišnja glumica Chloë Grace Moretz, trenutno je najaktuelnija zbog svojih uloga u nadolazećim filmskim hitovima Kick-Ass 2 i rimejku filma Carrie, ali nam je svima poznata već dugi niz godina pojavljujući se u mnogim filmovima. Još kao vrlo malu devojčicu, gledali smo je u filmovima poput The Amityville Horror (2005), Big Momma’s House 2 (2006)i 500 Days of Summer(2009), a nešto kasnije i u prvom delu filma Kick-Ass (2010), Hugo (2010), Dark Shadows (2012) i Movie 43 (2013).

Foto: Chloë Grace Moretz  u sceni iz filma "Carrie" (2013) / MGM

Foto: Chloë Grace Moretz u sceni iz filma “Carrie” (2013) / MGM

Mnogi se naime pitaju otkuda tolika količina zrelosti u Chloënoj glumi, imajući u vidu broj njenih godina. Mlada glumica međutim nudi objašnjenje za svoju ozbiljnost u glumačkom poslu, tvrdeći da njen život nije oduvek bio tako lep i lagodan. Chloëin otac je napustio porodicu dok je ona bila još vrlo mala, a nedugo zatim njenoj majci je dijagnostifikovan rak. “Puno loših stvari nam se izdešavalo dok sam odrastala i sad mi se čini kao da sam se izdigla iz pepela. Kao da sam bolja osoba zbog svega toga i naučila sam šta je ono što ne treba da radim u svom životu”, rekla je Chloë za britanski magazin InStyle.

Zrelost Chloë Grace Moretz posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju način na koji ona gradi svoju karijeru u Holivudu. Naime, uprkos svojim godinama, Chloë sama obavlja svoje poslovne sastanke. “Od prošle godine sve poslovne sastanke, preuzela sam na sebe. Moj brat Trevor, zadužen je za kreativnost, dok se moja mama bavi pravnim i ekonomskim pitanjima vezanim za moj posao”, dodaje Chloë.

Izvorfilm-news.co.uk

Naslovna foto: Chloë Grace Moretz / Foto: Getty Images

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *