Captain Phillips – prvi trejler

Konačno nam je stigao prvi trejler za nadolazeći akcioni triler pod naslovom  Captain Phillips, u režijiPaul Greengrass-a.  Scenario za ovaj film napisan je od straneBilly Ray-a, a inspirisan knjigom A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea.  Glavna uloga u ovom filmu, koji je takođe zasnovanom i na istinitom događaju, dodeljena je oskarovcuTom Hanksu, a u filmu se takođe pojavljuju i Catherine Keener, Max Martini, Yul Vazquez i Chris Mulkey.

Film prati priču o američkom teretnom brodu, otetom od strane somalijskih pirata 2009. godine, što je kao što smo već napomenuli događaj koji se zaista odigrao. Zapravo, to je prva uspešna piratska otmica američkog broda u poslednjih dvesta godina. Film Captain Phillips se donedavno vodio pod imenom Maersk Alabama, što je zapravo bilo ime pravog broda, a to napominjemo kako ne bi došlo do zabune u slučaju da ste već čuli za ovaj naslov.

Svetska premijera filma Captain Phillips najavljena je za 11. oktobar, tekuće godine, a do tad naravno pogledajte trejler i proverite da li film obećava.

Izvorfilmofilia.com

Naslovna foto: Scena iz filma “Captain Phillips” (2013)

Nikola Milosev

Drugi osnivač i pokretačka snaga Filmodeer sajta. Ima istančan osećaj za dobre filmove.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *