Arnold Schwarzenegger kao negativac u filmu Avatar 2

Sudeći po glasinama koje su pokrenute Arnold Schwarzenegger će, u filmu Avatar 2, igrati negativca. On će, naime, biti predstavnik ljudske rase, tj. generala koji će stvarati ozbiljne probleme Jake Sully-u (Sam Worthington) i princezi Neytiri (Zoe Saldana).

Ako se pogleda u prošlost i saradnju između bivšeg kalifornijskog guvernera i jednog od najboljih reditelja današnjice James Cameron-a, ove glasine imaju smisla, s obzirom na to da su njih dvojica zajedno napravili filmske hitove koji su doneli ogromnu zaradu Terminator, Terminator 2: Judgement Day i True Lies.

20th Century Fox ove glasine nije potvrdio, ali jeste objavio da će Cameron simultano snimati više nastavaka filma Avatar a produkcija će početi sledeće godine. Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver i Shane Salerno sarađivaće sa Cameron-om na scenariju za tri filma – Friedman piše scenario za Avatar 2, Jaffa i Silver za Avatar 3 a Salerno radi na scenariju za Avatar 4. Prvi nastavak ove franšize bi u bioskopima trebalo da bude decembra 2016, Avatar 3 decembra 2017, a Avatar 4 godinu dana kasnije.

Izvor: FilmoFilia

Naslovna foto: Arnold Schwarzenegger /Reuters / Foto: Ralph Orlowski

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *